21 de septiembre de 2011

1a reseña de la versión catalana, ¡en una publicación física!

En el periódico gratuïto barcelonés llamado Zonasec (cubre el territorio del Poble-sec), en su número 95, ha aparecido la primera reseña de la versión catalana del libro. A continuación os copio la reseña (en catalán) y luego el enlace al número en cuestión en su formato digital, donde podéis encontrar la reseña en la página 15:

«En aquesta ocasió us vull parlar d’un llibre que acaba de sortir a la llum en versió catalana d’un autor novell ben prometedor: Avui m’ha passat una cosa molt bèstia, d’en Daniel Estorach Martín.

L’opera prima d’aquest autor nascut el 1975 a Vilassar de Mar va nèixer el 20 de març de 2007 en format blog i va anar creixent, dia a dia, fi ns a saltar, de la mà de l’editorial Marge Books, al format llibre amb el títol Hoy me ha pasado algo muy bestia. Molts lectors han sabut valorar la seva originalitat i frescor, la seva visió novedosa del món dels superherois i el seu tarannà renovador dins del món de la literatura fantàstica. D’aquesta manera, ja s’han venut tres edicions en castellà i ara, per fi , el propi autor ha traduït la seva obra al català (també a Marge Books).

Estorach ens presenta la vida anodina d’en Daniel García. El qual, de la nit al dia, veu com una molesta hemorràgia nasal deixa pas a noves aptituts fora del normal. S’ha convertit en un superheroi! Fins aquí tot podria semblar magnífic, però: podríeu viure amb la certesa que mai no podreu aturar tot el mal del món? Com es pot fer vida normal si ets un superheroi? D’on treu els diners per la hipoteca un heroi?...

Totes aquestes qüestions es plantegen en primera persona en aquesta vibrant i original novel·la de superherois carregada de crítica social que ja teniu disponible a les vostres llibreries en català i castellà. Us asseguro que en Daniel Estorach és un autor que no us deixarà pas indiferents i us fraparà de la primera a la darrera plana. A més, per sort dels seus lectors (entre els quals tinc la sort de comptar-me), la trama d’aquesta novel·la sembla que tindrà continuitat. No deixis que te l’expliquin i gaudeix per tu mateix d’aquesta inoblidable joia literària.

Jordi Llavoré»

Zonasec número 95

No hay comentarios: